حمایت از کالای ایرانی | چهارشنبه، ۲۸ آذر ۱۳۹۷

آموزش شوکومالد نارگیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آموزش شوکومالد نارگیلی

دانلود

پودر نارگیل 140 گرم ، شکلات سفید بن ماری شده 100 گرم ، شیر عسل 100 گرم ، درصورت دلخواه اسانس نارگیل ابتدا شکلات را بادقت و دریک ظرف سر بسته روی بخار آب قرار داده تا بن ماری شده کمی آب شود. پودر نارگیل را در آسیاب خوب له کنید. وبعد با شیر عسل و شکلات مخلوط کرده در قالبهای شکلاتی خوب قرار داده به مدت 1ساعت در یخچال و به راحتی از قالب در می آیند. شما میتوانید به جای پودر نارگیل از پودر بادام نیز استفاده کنید. برای درست کرده شیر عسل ( از 2 لیوان شیر و 1/2 لیوان شکر و 25 گرم کره استفاده کنید شیرو شکر را به مدت 1ساعت باحرارت کم اجازه بدهیدخوب غلیظ شود وبعد کره را در انتها اضافه کنید.