حمایت از کالای ایرانی | چهارشنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۷

آموزش کیک اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آموزش کیک اسفناج

دانلود

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج

 تخم مرغ4عدد - شکر 100 گرم - اسفناج پخته شده و پوره شده 70 گرم ، آرد 150 گرم ، روغن مایع 50 گرم ، پودر هل 1قاشق چایخوری ، بکینگ پودر 1قاشق چایخوری ، خامه فرم گرفته برای تزیین 200 گرم

زرده و سفیده تخم مرغها را ازهم جدا میکنیم و زرده آنقدر بزیند تا یک مایع سفید و کش دار شود در حین زدن هل  را نیز اضافه کنید. و شکر را کم کم اضافه کنیدو به زدن  ادامه دهید و  پوره اسفناج را اضافه کنید و روغن مایع را نیز کم کم اضافه می کنیم . 

سفیدهارا که خوب زدید به طوری که از ظرف نریزند و  یک درمیان با آرد سه بار الک شده با بکینگ پودر به مواد اضافه می کنیم و دمای فر 180 درجه و مواد را به مدت 40 دقیقه در فر قرار داده . حتما " کاغذ روغنی برای ته قالب استفاده کنید.