حمایت از کالای ایرانی | چهارشنبه، ۲۸ آذر ۱۳۹۷

سابله پسته - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سابله پسته

دانلود

مواد لازم : آرد 1کیلو ، شکر سائیده شده 600 گرم ، مغز پسته 500 گرم ، زرده تخم مرغ 3 عدد ، هل سایده شده ، وانیل ، روغن جامد قنادی ابتدا زرده های تخم مرغ ، هل ، وانیل و روغن را اضافه می کنیم و با هم زن برقی می زنیم و درحین کار شکرها را نیز اضافه می کنیم . خوب مخلوط که شد . آرد را کم کم اضافه کنید. با دست شروع به چنگ زدن کنید تا زمانی که خمیر شما بدست آید شما باید مغزهای آسیاب شده پسته را اضافه کنید . و بعد قالب زده در سینی فر با کاغذ روغنی قرارداده و در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه قرار ددهید اگر به جای پسته از نارگیل ا ستفاده می کنید در مواد یک سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید. تاخمیر شل نشود.