اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۳ آذر ۱۳۹۶

شیرینی مغزی پودری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی مغزی پودری

Loading the player...

مواد لازم جهت تهیه شیرینی آردی: آرد 250گرم ، پودر شکر 175 گرم ، روغن جامد 150 گرم ، پودر مغز و پودر هل به میزان لازم

روغن جامد و پودر شکر را به مدت 10دقیقه باهمزن دستی می زنیم  آرد را کم کم اضافه میکنیم . پودر هل را اضافه و پودر مغز را هم اضافه می کنیم در غذا ساز یا چرخ گوشت مواد را را باهم مخلوط کرده  از ورز دادن این خمیر به مدت زیاد جلوگیری کنید. به صورت گلوله های  درآورده با مغز پسته تزیین در دمای 175 درجه فارینهایت به مدت 15الی 20 دقیقه قرار دهید. می توانید از رنگهای طبیعی برای رنگ آمیزی  آن استفاده کنید کاری از گروه خانواده شبکه استانی سیمای مرکزکرمان  خانم عطیه آستانی



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
سلام و تشکر از برنامه خوب و اموزنده شما من... شهرزاد اکبری ۱۳۹۵/۰۴/۲۶ ۱۴:۳۷

شهرزاد اکبری
سلام و تشکر از برنامه خوب و اموزنده شما
من میخواستم خواهش کنم از کارشناس اشپزی بخوائین طرز تهیه کلمپه برنجی رو اموزش مجدد بدن ممنون.
پست شده در ۱۳۹۵/۰۴/۲۶ ۱۴:۳۷