اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | سه‌شنبه، ۳۰ آبان ۱۳۹۶

چلو گوشت زرندی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

چلو گوشت زرندی

Loading the player...

دانلود

برنج ، زیره ، گوشت گوساله ، روغن کنجد ، نمک و فلفل  یا زنجبیل

گوشت را تکه تکه کرده بدون پیاز داخل قابلمه ریخته ، همزمان نمک اضافه می کنیم به مدت یک ساعت اجازه می دهیم با شعله کم بپزد . وقتی به آب افتاد  اونوقت روغن به ان اضافه می کنیم . و اجازه می دهیم به مدت 1ساعت  با شعله خیلی کم بپزد.



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ